Optiuni cursuri si module

Istorie

Studentii din anul I Istorie vor opta pentru un modul al fiecarei discipline afisate (nu se vor face optiuni in cazul modulelor unice sau al unor eventuale indicatii in sens contrar)

Studentii din anul II Istorie vor opta pentru un modul al fiecarei discipline afisate (nu se vor face optiuni in cazul modulelor unice), dar si pentru unul din seminarele de studiu critic al surselor istorice.

Studentii anilor I si II Istorie vor putea face optiunile online in perioada 9-13 februarie sau prin depunerea unei liste de optiuni la secretariat în perioada 13-14 februarie, în intervalul 10-12.

Studentii din anul III Istorie au la dispozitie lista de cursuri optionale, speciale si metodologice. Op?iunile online pot fi depuse în perioada 9-13 februarie sau prin depunerea unei liste de optiuni la secretariat în perioada 13-14 februarie, în intervalul 10-12.

 

Istoria Artei

Studentii anilor II si III Istoria Artei vor putea face op?iunile online in perioada 9-13 februarie sau prin depunerea unei liste de optiuni la secretariat în perioada 13-14 februarie, în intervalul 10-12.

 

Rela?ii interna?ionale ?i studii europene

Studentii anului III RISE vor putea face optiunile online in perioada 9-13 februarie sau prin depunerea unei liste de optiuni la secretariat în perioada 13-14 februarie, în intervalul 10-12.

 

Formulare online:

Istorie I

Istorie II

Istorie III

Istoria Artei II

Istoria Artei III

RISE III

 

Formulare in format fizic:

Lista optiuni

Optiuni Istorie I

Optiuni Istorie II

Optiuni Istorie III