Testimonial-Bogdan Pavel,anul I, licență

Mă numesc Bogdan Pavel și sunt student în anul I la specializarea Relații Internaționale și Studii Europene. Experiența de până acum în cadrul Facultății de Istorie m-a făcut să conștientizez cât de important este să-ți alegi un domeniu de studiu față de care să simți atracție. Am fost dintotdeauna pasionat de scena globală și de relațiile dintre state și am vrut tot timpul să aflu cât mai multe despre acest subiect. Fiind și un mare pasionat de istorie, am găsit o cale de a-mi îmbina domeniile favorite, sub forma programului RISE. Este un loc fascinant din punct de vedere intelectual și un loc cald și primitor grație profesorilor și colegilor. Tuturor celor pasionați de trecut, dar care doresc să rămână informați în legătură cu prezentul le recomand această specializare din toată inima.
            M-aș fi așteptat ca în actualul context pandemic experiența facultății online să fie dificilă, dar cu perseverență, devotament și înarmat dorința de cunoaștere am depășit o primă etapă în viața de student. Mulțumită alegerii făcute la finalul clasei a XII-a, aceea de a mă alătura Facultății de Istorie, am avut ocazia să cunosc în rândurile colegilor persoane entuziaste, inteligente și care posedă spirit de inițiativă și de lucru în echipă. De altfel, am rămas plăcut impresionat de multidudinea de cercuri, activități și ateliere menite atât să ne îmbunătățească nivelul de cunoaștere, cât și să  ne ofere cât mai multe experiențe interumane.
            În plus, sunt de părere că această îmbinare dintre istorie, geopolitică, limbi străine constituie pregătirea esențială oricărui diplomat în devenire, dar și oricui își dorește să-și lărgească orizontul intelectual și cultural.

Așadar, vino și studiază RISE în inima Bucureștiului!