Anunt important – Covid-19

Dragi studenți, vă cerem sprijinul pentru a reduce cât mai mult riscurile în următoarea perioadă.

Prin urmare, vom trece pe formatul de cursuri în spațiul online. Veți fi informați în legătură cu noutățile apărute, prin urmare verificați avizierul de pe site și păstrați legătura cu reprezentantul de an. În vederea desfășurării activităților didactice în sistem online, rugăm studenții Facultății de Istorie să-și activeze adresa instituțională de email. Cei care nu-și cunosc adresa instituțională se vor adresa reprezentantului de an, care va centraliza aceste situații și le va transmite pe adresa secretariatului.

De asemenea, studenții sunt rugați să anunțe la secretariat orice problemă de sănătate apărută în contextul răspândirii virusului Covid-19 (internare, izolare la domiciliu etc.).

Studenții sunt rugați să își verifice zilnic căsuța de mail instituțional pentru a fi la curent cu informările și materialele privind cursurile online.Având în vedere recomandarea de a evita mijloacele de transport în comun și spațiile aglomerate, vă rugăm să limitați legătura cu facultatea doar la cazurile urgente (adeverințe, semnături etc.); în rest, puteți transmite pe adresa secretariatului (secretariat@istorie.unibuc.ro) solicitările Dvs.


Să ne revedem sănătoși!