Piper Alexandra, Anul III, RISE

„Cheia istoriei nu se află însă în istorie, ci în oameni. Iar oamenii au ca instrument pentru a schimba lumea, iubirea.”

Facultatea de Istorie înseamnă pentru mine, mai presus de cunoștințe teoretice și lucrări practice, oameni. Oameni frumoși, oameni profesioniști, oameni care m-au motivat și de la care am învățat. Fie că mi-au fost profesori sau prieteni, fie că îmi vor rămâne alături pentru mai mult timp sau mi-au traversat viața doar pentru acești 3 ani, datorită lor am învățat că Istoria nu este doar cea mai frumoasă disciplină de studiu, dar ea este aflată la baza tuturor lucrurilor și este singura care rămâne după ce toate celelalte lucruri trec.

La finalul acestui ciclu de Licență, pe care îl închei fiind mândră că sunt absoventa acestei facultăți, am garanția că orice drum voi alege să urmez în viață și oricât de mult mă voi depărta de acest obiect de studiu, sunt capabilă să scriu în continuare Istorie, pentru că această facultate pe lângă informații, mi-a oferit perspective și mai presus de toate, se află perspectiva universalității.