BURSELE FULBRIGHT STUDENT 2020-2021 PENTRU STUDENȚII, MASTERANZII ȘI DOCTORANZII ROMÂNI

Comisia Fulbright Româno-Americană și Facultatea de Istorie a Universității din București, vă invită la o prezentare a oportunităților de studiu și decercetare în Statele Unite, prin programul de burse Fulbright și independent.

MIERCURI, 13 MARTIE, ORA 17.00
Amfiteatrul Nicolae Iorga, Facultatea de Istorie
Bulevardul Regina Elisabeta 4-12

Prezentarea se va concentra asupra Programului „Fulbright Student Award 2020-2021”, pentru studii de masterat sau de cercetare doctorală (nondegree)la universități din Statele Unite ale Americii. De asemenea, vor fi prezentate resursele Centrului de Consiliere Educațională Education USA al Comisiei Fulbright Romania, cât și alte informații utile privind oportunități independente de studii în Statele Unite ale Americii.

Bursa „Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice, și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an final delicență și doctoranzilor români, de la universități acreditate de stat sau particulare. Mai multe detalii despre Fulbright Student Award sunt disponibile în anunțul oficial al competiției: http://www.fulbright.ro/news/605-fulbright-student-award-2020-2021