Instrucțiuni privind activarea adreselor de email instituționale – anul I

Probleme apărute la activarea adresei de email institutională

Studentii  din anul I de studiu vor primi informatii despre crearea adresei  institutionala pe adresa de email personala , pe care trebuie să o activeze in cel mai scurt timp posibil.

Pentru studentii care nu si-au activat conturile MS365 sau nu reușesc sa se autentifice pe conturile MS65 (au uitat parola) trebuie sa consulte in primul rand ghidurile publicate la linkul  https://unibuc.ro/student-ub/campus/facilitati-itc/

https://unibuc.ro/wp-content/uploads/2021/09/Ghid-autentificare-studenti.pdf



Pentru studentii care primesc mesajul „Cont blocat” este necesar resetarea contului la nivel de Admin platforma (studentul va indica anul, specializarea, nume si prenume si va  furniza o captura de ecran cu eroarea primită  si o va transmite domnului conf.univ.dr. Marius Diaconescu pe adresa de email mariusdiaconescu@istorie.unibuc.ro).

Probleme apărute la accesarea carnetului online

            Studentii din anul I de studiu, 2021-2022, vor avea acces la  in carnetul online după ce baza de date va fi actualizată in UMS.

             Accesul in carnetul online se face pe baza adresei de email institutionale si parola acestei adrese.  

            Studentiicare au acces la adresa instituțională (anii mari), dar nu reușesc sa se conecteze la carnetul online va transmite mesaj domnului conf.univ.dr. Marius Diaconescu pe adresa de email mariusdiaconescu@istorie.unibuc.ro despre această problemă.