Conferința Națională a Școlii Doctorale de Istorie, Universitatea din București

Școala Doctorală a Facultății de Istorie, Universitatea din București, are plăcerea de a vă invita la Conferința Națională a Școlii Doctorale, cu tema Provocări și perspective în cercetarea doctorală.

Conferința se va desfășura în perioada 24-25 aprilie 2020 la Facultatea de Istorie, Universitatea din București (Bd. Regina Elisabeta 4 -12).

Doctoranzii dornici să-și prezinte rezultatele propriilor cercetări în domeniul istoriei, filosofiei, teologiei, arheologiei și relațiilor internaționale sunt așteptați să se înscrie la una dintre categoriile Preistorie și Antichitate, Evul Mediu, Istorie Modernă, Istorie Contemporană și Relații internaționale.

Data limită pentru înscrieri este 31 martie 2020.

Înscrierile se realizează pe baza completării formularului Google Docs și a atașării unui rezumat de 300-350 de cuvinte.

Universitatea din București asigură pentru participanți, cazare la căminele studențești și cina (24 aprilie), respectiv masa de prânz (25 aprilie).

Pentru orice întrebări legate de înscrieri sau de participarea la Conferința Națională a Școlii Doctorale de Istorie, ne puteți contacta la adresele de email: