Ștefania Coșleba, absolventă RISE

Fie că vă doriți pură istorie, fie că vă doriți politică externă şi diplomație, ați găsit locul potrivit! Familia FIUB mi-a fost casă în ultimii trei ani şi am ales-o pentru încă doi ani şi cine ştie ce îmi va rezerva viitorul. 

Am muncit mult în aceşti trei ani, am rămas cu multe amintiri plăcute, dar cel mai important, am cunoscut oameni, oameni mereu gata să-ți sară în ajutor şi care se mulțumesc cu un simplu zâmbet oferit drept mulțumire. 

Am ales Facultatea de Istorie şi implicit secția RISE din dorința de a fi conectată la realitatea social-politică a zilelor noastre şi după trei ani pot să afirm că a fost cea mai bună alegere. Cadrele didactice, cursurile şi seminarele sunt trio-ul perfect, care vă vor facilita contextul prielnic pentru o dezvoltare armonioasă şi vă vor ajuta în consolidarea unei baze intelectuale necesare oricărui viitor istoric sau diplomat.

În plus, promit să găsiți locul în care destinderea, relaxarea, prietenia, pe de-o parte, şi studiul riguros, seriozitatea, mediul academic, pe de altă parte, se întâlnesc în inima capitalei, unde formează cea mai frumoasă poveste!