Anunț programul „CAZARE ALTERNATIVĂ” destinat studenților Universității din București

Departamentul de Consiliere și Orientare pentru Cariera, din cadrul Universitatii din București, deruleaza, în perioada 21 septembrie -05 octombrie 2020, programul „CAZARE ALTERNATIVĂ”, program adresat studenților U.B. Proiectul vizeaza centralizarea ofertelor de cazare din partea proprietarilor particulari de imobiie și medierea informației între studenți și proprietari. Serviciul vine în sprijinul studenților, punandu-le la dispoziție baza de date cu oferte de cazare in imobile particulare (cămine private).

Studentii au acces la cazare prin completarea unei CERERI DE ASISTENȚĂ, la sediul DCOC, în perioada 21 septembrie – 05 octombrie 2020. Studenții care doresc să se cazeze în Caminele ARCCA, pot completa cererea de asistenta și direct la Oficiile de cazare din campusurile ARCCA.

 Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 021.315.80.93, sau direct de la sediul DCOC: Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, cămin „Mihail Kogalniceanu”, corp B, etaj 2, sala de lectura, sector 5, București. Programul cu publicul, în perioada menționată, este de Iuni până vineri, între orele 10,00-14,00.