Computer la dispoziția studenților pentru susținerea online a examenelor din sesiunea iunie-iulie 2020 – Facultatea de Istorie, sala 104

Studenții care locuiesc în București sau împrejurimi și nu au propriile mijloace tehnice necesare pentru susținerea examenelor online în această sesiune de examene și restanțe, au posibilitatea de a susține examenele online la facultate.  

  • În sala 104 veți putea folosi un computer cu cameră web, microfon și conexiune la internet.

Ce trebuie să faceți?

  • Studenții, care doresc să utilizeze computerul din sala 104, trebuie să transmită cât mai repede un email pe adresa secretariat@istorie.unibuc.ro, în care să facă o cerere în acest sens, cu numele complet, anul și programul de studii, examenul (disciplina și profesorul), data și intervalul orar.
  • Programarea se va face pe baza cererii din e-mailul respectiv. În sală poate intra pentru examen doar un singur student. În funcție de numărul cererilor, vom suplimenta numărul computerelor puse la dispoziția studenților.
  • Detaliile despre programare și accesul în sală vor fi transmise studenților prin email.
  • Recomandăm utilizarea adreselor de email instituționale.

De asemenea, recomandăm studenților, care locuiesc în zone mai îndepărtate de București și nu au la dispoziție echipamentele necesare pentru susținerea online a examenelor, să apeleze pentru sprijin logistic la instituțiile de învățământ pe plan local, pentru a evita deplasarea și aglomerația. În acest caz, va fi adresată o cerere directorului unității și se va avea în vedere respectarea regulilor de distanțare socială valabile în momentul respectiv.