Sesiunea Națională de Comunicări Științifice C.I.C.R. – Ediția a II-a

Cercul de Istorie Contemporană Românească al Facultății de Istorie, Universitatea din București, organizează în perioada 23-24 mai 2019, cea de-a doua ediție a Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice C.I.C.R.

Evenimentul își propune să analizeze diverse aspecte ale istoriei contemporane românești din perspectivă politică, economică, socială, militară și culturală. Scopul manifestării științifice este crearea unui mediu propice dezbaterii cu privire la evoluția istorică a țării noastre în perioada contemporană, de a face un bilanț provizoriu, cât și de a propune noi direcții de cercetare. Mai mult decât atât, conferința își propune să aducă laolaltă doctoranzi, masteranzi sau studenți, din domeniul istoriei contemporane a României.

Cei interesați sunt invitați să completeze formularul accesibil online la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGIvbUNVpP00FaPPrySO6hTegBpusVbq9d0Wh_rxB-mk9fBQ/viewform?usp=sf_link

Termenul limită pentru înscrieri este 10 aprilie 2019.

Rezultatele selecției participanților vor fi anunțate pe 12 aprilie 2019, pe pagina de Facebook C.I.C.R., dar și prin email, unde vor fi transmise toate detaliile organizatorice.

O selecție a lucrărilor va fi publicată, într-un volum colectiv la Editura Universității din București.

Organizatorii asigură cazarea (22-25 mai) și masa participanților (23-24 mai).  

Taxă de participare – 40 de lei.

Comitetul de Organizare:lector dr. Matei Gheboianu, drd. Silvia Baumgarten, drd. Ana-Maria Iosif, Andrei Zeti

 Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina Cercului de Istorie Contemporană Românească și adresa de email cicr.fiub@gmail.com.