ÎNSCRIEREA ÎN ANUL UNIVERSITAR 2021-2022

Înscrierea studenților din anul I Licență – 1 octombrie 2021

(ISTORIE IF, RISE IF, ISTORIA ARTEI IF)

Înscrierea fizică în an se va desfășura în data de 1 octombrie 2021 conform programarii:

La înscriere trebuie să completați Contractul de studii în 2 exemplare, Anexa, Fișa de înscriere cu Informarea privind protecția datelor cu caracter  personal. Aceste documente vor fi disponibile – fizic – la sala de înscriere, dar se pot descărca și completa de pe site (documentele disponibile AICI)



Studenții  care nu se pot înscrie fizic în perioada programată, pot trimite fișa și contractul pe adresa de email, la secretara de an (vezi Secretariat -link: https://istorie.unibuc.ro/facultate/secretariat), cu obligația depunerii originalului nu mai târziu de  data de 1 noiembrie .

Înscrierea studenților din anul I MASTER – 11 octombrie 2021 (sala si ora vor fi anuntate in curand)

Înscrierea studenților din anii II și III Licență și din anul II Master

(în perioada 4 octombrie – 8 octombrie 2021)

La înscriere trebuie să completați Fișa de înscriere în an cu Informarea privind protecția datelor cu caracter  personal. Acest document va fi disponibil – fizic – la sala Sala 103 (sediu ASID), dar se poate descărca și completa de pe site (documentul disponibil AICI)

Studenții anilor II și III Licență și anului II Master  care nu se pot înscrie în perioada programată, pot trimite fișa și contractul pe adresa de email la secretara de an (vezi Secretariat -link: https://istorie.unibuc.ro/facultate/secretariat), cu obligația depunerii originalului nu mai târziu de  data de  1 noiembrie.