Doctorat

Admitere 2012 – http://istorie.unibuc.ro/2012/09/admitere-scoala-doctorala-2012/

28 thoughts on “Doctorat”

 1. Andra C. says:

  Bună ziua ! Puteţi să îmi precizaţi vă rog frumos ce profesori coordonatori de doctorat pe Istorie Antică vor fi în 2013? Domnul prof. Miron Ciho poate coordona un doctorat pe tematica Egiptului Antic ? Vă mulţumesc anticipat !

 2. Denisa Irimia says:

  Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca s-a afisat orarul nou pt.doctorat. Va multumesc anticipat !

  1. Simona Barbu says:

   Draga Denisa, inca nu am primit nicio informatie pentru doctorat. Urmareste site-ul si retelele sociale, cum voi primi informatii le voi posta.

 3. ioana tomsa says:

  Buna ziua,
  Unde as putea gasi informatii despre posibilitatea de a realiza lucrarea de doctorat in dubla-tutela (co-tutela?) Inscrierea ” principala” este in Paris, la Pantheon-Sorbonne, daca acest aspect are vreo relevanta. Care este procedura de urmat? Mi-ati putea indica va rog persoana de contactat pentru astfel de informatii?
  Cu multumiri,
  Ioana

  1. Simona Barbu says:

   Draga Ioana, trebuie sa iei legatura cu unul dintre profesorii disponibili pentru coordonarea doctoratelor. Mult succes!

 4. Valentin G says:

  Buna ziua,
  as dori sa stiu daca s-a afisat lista cu profesorii coordonatori pentru doctorat.

  1. Simona Barbu says:

   Tocmai s-a afisat lista, este update la articolul despre admitere.

 5. A. says:

  Problema conducatorilor de doctorat ramane totusi o necunoscuta. Secretariatul nu are astfel de informatii, lista prof. coordonatori de pe site-ul UB nu cred ca este actualizata de cativa ani, iar pe site-ul dumneavoastra nu sunt publicate astfel de detalii. Intrebarea mea este, daca se poate publica o lista cu prof. cu drept de coordonare, actualizata, cu specializarea sau departamentul specific si cu numarul de candidati pe care ii poate coordona. E totusi o informatie esentiala, si cu siguranta transparenta, pe care multi dintre noi o asteapta! Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi oferi un raspuns concis!

  1. Simona Barbu says:

   Am updatat articolul, adaugand lista profesorilor care pot coordona doctorate. Mult succes!

 6. rusu emanuel says:

  Buna ziua.Daca sunt absolvent de teologie ortodoxa (universitatea bucuresti) ma pot inscrie la doctorat pe partea de istorie antica? Va multumesc.

  1. Simona Barbu says:

   Desigur. Mult succes!

 7. Daniela says:

  si inca ceva: cum e cu certificatele de limba de tip IELTS sau Cambridge? sunt recunoscute a fi echivalente examenului de limba cerut in general la admiterea la doctorat? va puteti interesa, va rog mult? Multumesc.

  1. Simona Barbu says:

   Draga Daniela, Cambrige este recunoscut. O sa revin cu informatii in acest sens, pe site. Mult succes!

 8. Daniela says:

  As dori sa stiu cum procedeaza candidatii la doctorat care vor locuri in camin. Daca admiterea la doctorat va avea loc oricum dupa data de 17 septembrie (atunci incepand abia inscrierile), iar la sectiunea ‘Cazare’ scrie ca datele pt a aplica pt un loc in camin sunt intre 10-14.09, atunci noi, cei interesati, aplicam tot in acelasi interval, inainte sa fim admisi? Va multumesc anticipat pt raspuns!

  1. Simona Barbu says:

   Candidatii la doctorat vor depune cereri de cazare dupa programul anuntat. Ulterior, in functie de cei admisi, se va face repartizarea. Mult succes!

 9. Ana Nicolau says:

  Buna ziua.
  Unde as putea gasi informatii detaliate privind structura proiectului/propunerii de doctorat? As vrea sa stiu daca se poate si numarul aproximativ de pagini pe care trebuie sa-l aiba.
  Multumiri!

  1. Simona Barbu says:

   Dupa cum am anuntat (a se vedea anuntul din dreapta), inca nu s-a primit nicio metodologie. Cum vom primi informatii, le vom afisa.

 10. Christian says:

  Sunt noutăți? Mulțumesc

  1. Simona Barbu says:

   Înscrierile pentru doctorat vor începe cel mai probabil pe 17 septembrie 2012, conform proiectului de calendar ce urmează a fi aprobat în Ședinta Senatului din 12.09.2012.

 11. Z.F. says:

  Buna Ziua,

  Imi puteti spune va rog, chiar si orientativ, numele domnilor profesori dispusi sa coordoneze doctorate pe partea de istorie contemporana, pentru sesiunea septembrie 2012?

  Va multumesc

  1. Simona Barbu says:

   Din pacate, nu detin aceste informatii. Va rog sunati la secretariat.

 12. A. C. says:

  Buna ziua! Documentele necesare la inscriere doctorat sunt cele afisate la sectiunea Admitere 2012? Multumesc frumos!

  1. Simona Barbu says:

   Da, in pricipiu sunt aceleasi documente.

 13. Ana Nicolau says:

  Buna ziua,

  Am rugamintea sa-mi spuneti daca datele privind calendarul de admitere la doctorat sesiunea din septembrie sunt valabile ( respectiv inscrierea intre 3 – 10 sept. si admiterea intre 12 – 18 sept.).
  As avea mare nevoie sa stiu, sau cand se va stabili sigur acest lucru. Va multumesc mult pentru raspuns!

  1. Simona Barbu says:

   Datele sunt actuale. Orice modificare va fi anuntata din timp. Mult succes!

  2. Ana Nicolau says:

   Va multumesc !

 14. Costel C. says:

  Buna ziua, se poate afisa, va rog, o lista cu conducatorii de doctorat dispusi sa “ia” doctorate incepand cu septembrie 2012? eventual si cu date de contact? Multumesc foarte mult!

  1. Simona Barbu says:

   UB nu a primit inca nimic despre metodologia de admitere la doctorat. Imediat ce vom avea aceste date, vom publica toate informatiile, inclusiv profesorii coordonatori.

Comments are closed.