23 thoughts on “Doctorat

 1. Buna ziua,
  as dori sa stiu daca s-a afisat lista cu profesorii coordonatori pentru doctorat.

  1. Tocmai s-a afisat lista, este update la articolul despre admitere.

 2. Problema conducatorilor de doctorat ramane totusi o necunoscuta. Secretariatul nu are astfel de informatii, lista prof. coordonatori de pe site-ul UB nu cred ca este actualizata de cativa ani, iar pe site-ul dumneavoastra nu sunt publicate astfel de detalii. Intrebarea mea este, daca se poate publica o lista cu prof. cu drept de coordonare, actualizata, cu specializarea sau departamentul specific si cu numarul de candidati pe care ii poate coordona. E totusi o informatie esentiala, si cu siguranta transparenta, pe care multi dintre noi o asteapta! Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi oferi un raspuns concis!

  1. Am updatat articolul, adaugand lista profesorilor care pot coordona doctorate. Mult succes!

 3. Buna ziua.Daca sunt absolvent de teologie ortodoxa (universitatea bucuresti) ma pot inscrie la doctorat pe partea de istorie antica? Va multumesc.

 4. si inca ceva: cum e cu certificatele de limba de tip IELTS sau Cambridge? sunt recunoscute a fi echivalente examenului de limba cerut in general la admiterea la doctorat? va puteti interesa, va rog mult? Multumesc.

  1. Draga Daniela, Cambrige este recunoscut. O sa revin cu informatii in acest sens, pe site. Mult succes!

 5. As dori sa stiu cum procedeaza candidatii la doctorat care vor locuri in camin. Daca admiterea la doctorat va avea loc oricum dupa data de 17 septembrie (atunci incepand abia inscrierile), iar la sectiunea ‘Cazare’ scrie ca datele pt a aplica pt un loc in camin sunt intre 10-14.09, atunci noi, cei interesati, aplicam tot in acelasi interval, inainte sa fim admisi? Va multumesc anticipat pt raspuns!

  1. Candidatii la doctorat vor depune cereri de cazare dupa programul anuntat. Ulterior, in functie de cei admisi, se va face repartizarea. Mult succes!

 6. Buna ziua.
  Unde as putea gasi informatii detaliate privind structura proiectului/propunerii de doctorat? As vrea sa stiu daca se poate si numarul aproximativ de pagini pe care trebuie sa-l aiba.
  Multumiri!

  1. Dupa cum am anuntat (a se vedea anuntul din dreapta), inca nu s-a primit nicio metodologie. Cum vom primi informatii, le vom afisa.

  1. Înscrierile pentru doctorat vor începe cel mai probabil pe 17 septembrie 2012, conform proiectului de calendar ce urmează a fi aprobat în Ședinta Senatului din 12.09.2012.

 7. Buna Ziua,

  Imi puteti spune va rog, chiar si orientativ, numele domnilor profesori dispusi sa coordoneze doctorate pe partea de istorie contemporana, pentru sesiunea septembrie 2012?

  Va multumesc

  1. Din pacate, nu detin aceste informatii. Va rog sunati la secretariat.

 8. Buna ziua! Documentele necesare la inscriere doctorat sunt cele afisate la sectiunea Admitere 2012? Multumesc frumos!

 9. Buna ziua,

  Am rugamintea sa-mi spuneti daca datele privind calendarul de admitere la doctorat sesiunea din septembrie sunt valabile ( respectiv inscrierea intre 3 – 10 sept. si admiterea intre 12 – 18 sept.).
  As avea mare nevoie sa stiu, sau cand se va stabili sigur acest lucru. Va multumesc mult pentru raspuns!

  1. Datele sunt actuale. Orice modificare va fi anuntata din timp. Mult succes!

 10. Buna ziua, se poate afisa, va rog, o lista cu conducatorii de doctorat dispusi sa “ia” doctorate incepand cu septembrie 2012? eventual si cu date de contact? Multumesc foarte mult!

  1. UB nu a primit inca nimic despre metodologia de admitere la doctorat. Imediat ce vom avea aceste date, vom publica toate informatiile, inclusiv profesorii coordonatori.

Comments are closed.