Serata de Craciun - ASID

În perioada sărbătorilor de Crăciun, ASID organizează proiectul caritabil Serata de Crăciun, care are drept obiectiv implicarea studenților și a cadrelor universitare din Facultate în strângerea de fonduri pentru a oferi copiilor de la câteva centre de plasament sărbători de iarnă pline de bucurie si cadouri. Evenimentul cuprinde organizarea unor târguri de Crăciun în cadrul facultății, a unei licitații cu obiecte donate și a unei petreceri, toate având ca principal scop strângerea de fonduri. Ne bucurăm în fiecare an de donațiile studenților și ale cadrelor didactice, constând atât în jucării, cărți, materiale educative, cât și în bani pentru produse alimentare (dulciuri, fructe)

În cadrul evenimentului vor fi organizate târguri de Crăciun în cadrul facultății, o licitație cu obiecte donate și o petrecere, toate având ca principal scop strângerea de fonduri. Sunt de asemenea binevenite donațiile constând în jucării, cărți, materiale educative, cât și în bani pentru produse alimentare (dulciuri, fructe).

Donațiile pot fi făcute în perioada 2-10 decembrie la Facultatea de Istorie, în holul de la etajul I în intervalul 10:00-18:00.etajul I în intervalul 10:00-18:00.

Fondurile și produsele donate vor merge către Centrul de Plasament„Pinocchio” nr.3.


Pagina de Facebook a Seratei de Crăciun

https://www.facebook.com/Serata/?fref=ts