Invitatie la Conferinta "Generatia Unirii"

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti are deosebita plăcere de a vă invita în data de 24 martie 2016, la conferinţa "Generația Unirii – context istoric, acțiuni, rezultate. Evenimentul este parte a Festivalului Zilele Basarabiei” la București, organizat de nouă ani consecutiv, pentru a marca Unirea Basarabiei cu Țara Românească.

Generația Unirii” este un concept nou, care readuce în discuție evenimentele petrecute pe 27 martie 1918, păstrând viziunea unionistă și totodată adună la aceeași masă personalități din mediul politic, cultural și academic de pe ambele maluri ale Prutului care își exprimă concepțiile, ideile și sentimentele față de patria Română.

Dezbaterea este organizată cu sprijinul Universității din București și se va desfășura în cadrul Facultății de Drept, sala Aula Magna, între orele 12:00-14:30.

Adresă: Bd. M. Kogălniceanu 36-46, Sector 5. Pentru o bună organizare a evenimentului, vă adresăm rugămintea de a confirma prezența dumneavoastră la eveniment până la data de 14 martie.

Regăsiți atașate programul detaliat al evenimentelor din perioada 24-28 martie 2016 și o scurtă prezentare a Organizației Studenților Basarabeni din București.


Cu deosebită consideraţie,

Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Bucureşti